VİZYON

Müzik alanında ülkenin bilimsel, sanatsal ve teknolojik alt yapısının güçlendirilmesine ve müzik eğitim-öğretimine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Müzik bilim ve sanatının bütün tür ve dalları ile araştırma, geliştirme ve uygulama çalışmaları gerçekleştirmek ve uzun vadede ülkede tanınır bir merkez haline gelmektir.

2024 Yılı Hedefler

1. Uluslararası İşbirlikleri ve Ortaklıklar: Farklı ülkelerdeki benzer kurumlarla işbirliği yaparak ortak müzik projeleri ve etkinlikler düzenlemek. Bu, uluslararası tanınırlığı artırmanın yanı sıra, öğrenci ve öğretim üyeleri için değişim programları sunabilir (H.1.3.*)..
  2. Çevrimiçi Müzik Yarışmaları: Global katılımcılara açık online müzik yarışmaları düzenlemek. Yarışmalar, çeşitli müzik türlerinde ve disiplinlerinde olabilir, bu da üniversitenizin çeşitliliğini ve yeteneğini sergiler (H.1.3.*)..
  3. Uluslararası Sanatçılarla Masterclass’lar: Dünya çapında tanınmış sanatçıları davet ederek öğrencilere yönelik masterclass’lar düzenlemek. Bu etkinlikler, öğrencilerin ağlarını genişletmelerine ve uluslararası müzik endüstrisi hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olur (H.1.3.*)..